Brew Monk Vergistingsvat

Brew Monk™ rvs vergistingsvat 30 Ltr

Brew Monk™ rvs vergistingsvat 30 l
Brew Monk™ rvs vergistingsvat 30 l

Onlangs was ik op zoek naar een nieuwe gistingsvat en kwam ik de Brew Monk tegen op Brouwland.com. Ik zal jullie graag mijn ervaringen delen.

De bestelling plaatsen op Brouwland ging super makkelijk. Het vat stond mooi afgebeeld op de website met alle specificaties erbij. Met 1 klik in m’n winkelmandje en uitchecken was de bestelling geplaatst.

De bezorging verliep ook vlekkeloos. Het vat werd keurig ingepakt geleverd en de bezorger hielp het zelfs naar binnen dragen en uitpakken.

Bij het uitpakken viel direct de mooie afwerking op. Het roestvrij staal blinkt en alle onderdelen zitten netjes verpakt bij. De handleiding is duidelijk met foto’s, dus de montage was een fluitje van een cent.

Voor het eerste gebruik heb ik het vat grondig gereinigd met een veilig ontvetter en ontsmettingsmiddel. Daarna gevuld met water om te controleren op lekkages, maar het vat hield het water perfect vast. De eerste test verliep goed. De temperatuur is makkelijk af te lezen op de thermometer.

Na 2 maanden intensief gebruik ben ik nog steeds erg tevreden. Het vat is makkelijk schoon te maken en ik heb nergens last van gehad. De kwaliteit van het roestvrij staal is echt super.

De prijs-kwaliteitverhouding is wat mij betreft uitstekend. Voor deze prijs krijg je echt een vat van topkwaliteit dat jaren meegaat.

Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van het materiaal. Zoals gezegd voelt het vat zeer degelijk aan en is het roestvrij staal erg mooi afgewerkt. Ook de kleppen en aansluitingen zitten prima in elkaar.

Mijn totale indruk is erg positief. Dit is echt een vat waar ik nog jaren plezier van ga hebben. Ideaal voor de hobby wijnmaker die serieus aan de slag wil.

Conclusie over Brew Monk gistingsvat

Kortom, ik kan dit Brew Monk gistingsvat van harte aanbevelen! De kwaliteit is uitstekend voor deze prijs en het vat voldoet aan alle verwachtingen. Voor mij is het de perfecte aanvulling op mijn set-up. Ik heb het 21 juni aangeschaft en heb er toen € 199,00 voor betaald. Ten tijde van schrijven kan de prijs misschien zijn gewijzigd. Klik hier voor de actuele prijs

Geraadpleegde bronnen:

Populair

Appelvreter SPEIDEL 1000 kg

Appelvreter SPEIDEL 1000 kg/uur

410 views8 min. leestijd
Homemade Appelwijn

Zelf Appelwijn Maken

356 views14 min. leestijd

Wijngist Calculator

Je hebt 0 gram gist nodig voor de ingevoerde hoeveelheid wijn.

Gerelateerd

Startpakket wijnmaken 30 l
€ 99,99