Appelvreter SPEIDEL 1000 kg

Appelvreter SPEIDEL 1000 kg/uur

Ontdek de efficiëntie van deze appelvreter SPEIDEL 1000 kg/uur. Deze machine is een uitstekende keuze voor industriële appelverwerking, dankzij zijn hoge capaciteit en indrukwekkende prestaties. Met onze appelvreter kunt u uw fruit efficiënt raspen en maximaal saprendement behalen.

De appelvreter SPEIDEL 1000 kg/uur is uitgerust met een grote vultrechter, waardoor het gemakkelijk per kist gevuld kan worden. Daarnaast is de machine eenvoudig te reinigen door de vultrechter en machine schoon te spuiten. Dankzij de hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en zware PE kunststof, heeft de machine geen speciale behandeling of zorg nodig.

Bestellen bij Brouwland

Naast zijn efficiëntie en duurzaamheid, voldoet onze appelvreter ook aan alle Europese Veiligheidsbepalingen en is het levensmiddelengeschikt. Met een motorvermogen van 230 V, 50 Hz en 2,2 kW, en een snelheid van 2800 toeren/minuut, kan het tot 1000 kg/uur appels verwerken. Met afmetingen van 350 x 765 x 1250 mm (L x B x H) en een afvoerhoogte van 380 mm, is het een compacte en praktische machine voor industriële toepassingen.

De appelvreter weegt 25 kg en wordt geleverd met technische documenten, waaronder een gebruiksaanwijzing. Hierdoor kunt u de machine veilig en efficiënt bedienen. De verpakking heeft afmetingen van 60,00 cm (breedte), 136,50 cm (hoogte) en 70,00 cm (lengte), met een gewicht van 26,00 kg.

Belangrijkste punten:

  • Efficiënte appelverwerking met onze appelvreter SPEIDEL 1000 kg/uur
  • Hoge capaciteit en maximaal saprendement
  • Gemakkelijk te reinigen en duurzaam ontwerp
  • Voldoet aan Europese veiligheidsnormen en levensmiddelengeschikt
  • Technische documenten en gebruiksaanwijzing beschikbaar

Efficiënte appelmachine voor snelle en hoge opbrengst

Onze appelvreter SPEIDEL 1000 kg/uur biedt een efficiënte oplossing voor het snel verwerken van appels en het behalen van een hoge opbrengst. Met zijn geavanceerde functies en moderne appelverwerkingstechnologieën is deze machine ideaal voor gebruik in geautomatiseerde appelfabrieken.

De appelvreter SPEIDEL 1000 kg/uur blinkt uit in zijn appelsnij- en schilfuncties, waardoor het appels in een razendsnel tempo kan verwerken. Dankzij deze functionaliteit kunnen fruitverwerkers profiteren van een verbeterde productiviteit en een hogere output. Met een hoge capaciteit van maximaal 1000 kg/uur is deze machine perfect geschikt voor grootschalige appleverwerking.

Lees ook: Zelf Appelwijn Maken

Naast zijn snelheid en hoge opbrengst, is de appelvreter ook ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten. Met een intuïtieve interface en eenvoudige bedieningsknoppen is deze machine gemakkelijk te hanteren, zelfs voor operators zonder uitgebreide technische kennis. Bovendien is het duurzame en robuuste ontwerp van de machine ideaal voor langdurig gebruik in veeleisende industriële omgevingen.

Geautomatiseerde appelfabriek

Onze appelvreter SPEIDEL 1000 kg/uur is een waardevolle aanwinst voor geautomatiseerde appelfabrieken. Het kan naadloos worden geïntegreerd in bestaande productielijnen en helpt bij het optimaliseren van de algehele efficiëntie en kwaliteit van de verwerking. Met behulp van geavanceerde appelverwerkingstechnologieën kunnen appels snel en nauwkeurig worden gesneden en geschild, waardoor het productieproces wordt versneld en de arbeidskosten worden verlaagd.

De appelvreter SPEIDEL 1000 kg/uur is een betrouwbare en effectieve oplossing voor fruitverwerkers die streven naar een hogere productiviteit en een betere kwaliteit in hun appelfabrieken. Met zijn slimme ontwerp, geavanceerde technologie en gebruiksgemak is deze machine een must-have voor degenen die zich bezighouden met grootschalige appelverwerking.

Specificaties Waarde
Vermogen 230 V, 50 Hz, 2,2 kW
Snelheid 2800 toeren/minuut
Capaciteit 1000 kg/uur
Afmeting (L x B x H) 350 x 765 x 1250 mm
Afvoerhoogte 380 mm
Gewicht 25 kg

Duurzaam en gebruiksvriendelijk ontwerp

Onze appelvreter SPEIDEL 1000 kg/uur is ontworpen met duurzaamheid en gebruiksgemak in gedachten. We begrijpen dat professionele appelverwerking efficiënt en moeiteloos moet zijn. Daarom hebben we deze machine ontwikkeld met hoogwaardige materialen en handige functies die uw fruitverwerking naar een hoger niveau tillen.

De appelvreter SPEIDEL 1000 kg/uur is uitgerust met een grote vultrechter, waardoor u moeiteloos hele kisten appels kunt verwerken. Het robuuste ontwerp van de trechter is gemaakt van zware PE kunststof en kan tegen een stootje. U hoeft zich geen zorgen te maken over speciale behandeling of zorg, want alle onderdelen van de machine zijn vervaardigd uit hoogwaardig RVS. Dit zorgt ervoor dat de machine duurzaam en gemakkelijk te reinigen is.

De appelvreter SPEIDEL 1000 kg/uur voldoet aan alle Europese Veiligheidsbepalingen en is geschikt voor voedselverwerking. U kunt dus met een gerust hart uw appels verwerken en genieten van de maximale sapopbrengst die deze machine biedt. Met een vermogen van 2,2 kW en een verwerkingscapaciteit van 1000 kg/uur zult u versteld staan van de efficiëntie.

Technische specificaties

Motorvermogen Snelheid Afmetingen (L x B x H) Afvoerhoogte Gewicht
230 V, 50 Hz, 2,2 kW 2800 toeren/minuut 350 x 765 x 1250 mm 380 mm 25 kg

Inclusief verpakking:

Breedte Hoogte Lengte Gewicht
60,00 cm 136,50 cm 70,00 cm 26,00 kg

Als u meer technische informatie wilt, hebben we technische documenten beschikbaar, waaronder een gebruiksaanwijzing. Zo kunt u de appelvreter SPEIDEL 1000 kg/uur optimaal benutten en profiteren van de vele voordelen die deze machine biedt voor professionele appelverwerking.

Bestellen bij Brouwland

Technische specificaties en gebruiksaanwijzing

Met een vermogen van 1000 kg/uur en hoogwaardige specificaties, biedt onze appelvreter SPEIDEL 1000 kg/uur alles wat u nodig heeft voor professionele appelverwerking. Deze machine is ontworpen om uw fruit perfect te raspen en een maximaal saprendement te garanderen.

De appelvreter is uitgerust met een grote vultrechter, waardoor het eenvoudig per kist gevuld kan worden. Reinigen is een fluitje van een cent dankzij de mogelijkheid om de vultrechter en machine schoon te spuiten. Bovendien zijn alle onderdelen van de machine gemaakt van hoogwaardig RVS, waardoor speciale behandeling niet nodig is. De trechter is vervaardigd uit zware PE kunststof.

De appelvreter voldoet aan alle Europese Veiligheidsbepalingen en is levensmiddelengeschikt. De motor heeft een vermogen van 230 V, 50 Hz en 2,2 kW, met een snelheid van 2800 toeren/minuut. Met een verwerkingscapaciteit tot 1000 kg/uur, heeft deze machine een afmeting van 350 x 765 x 1250 mm (L x B x H) en een afvoerhoogte van 380 mm. Het gewicht van de machine is 25 kg.

Inclusief verpakking zijn de afmetingen 60,00 cm (breedte), 136,50 cm (hoogte) en 70,00 cm (lengte), met een gewicht van 26,00 kg. Voor uw gemak zijn er technische documenten beschikbaar, waaronder een gebruiksaanwijzing, die u kunnen helpen bij het juiste gebruik van de machine.

Bestellen bij Brouwland

Veelgestelde vragen

Wat is de capaciteit van de appelvreter SPEIDEL 1000 kg/uur?

De appelvreter kan tot 1000 kg/uur verwerken, wat zorgt voor een hoge productiviteit bij het rasp- en saprendement van uw fruit.

Is de appelvreter gemakkelijk schoon te maken?

Ja, de machine is eenvoudig te reinigen door de vultrechter en machine schoon te spuiten. Alle onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig RVS, waardoor ze geen speciale behandeling of zorg nodig hebben.

Voldoet de appelvreter aan de Europese Veiligheidsbepalingen?

Ja, de appelvreter voldoet aan alle Europese Veiligheidsbepalingen en is levensmiddelengeschikt, waardoor u kunt vertrouwen op een veilige en hygiënische verwerking van uw fruit.

Wat zijn de technische specificaties van de appelvreter SPEIDEL 1000 kg/uur?

De motor heeft een vermogen van 230 V, 50 Hz en 2,2 kW, met een snelheid van 2800 toeren/minuut. De afmeting van de machine is 350 x 765 x 1250 mm (L x B x H) met een afvoerhoogte van 380 mm. Het gewicht van de machine is 25 kg.

Zijn er technische documenten beschikbaar voor de appelvreter SPEIDEL 1000 kg/uur?

Ja, er zijn technische documenten beschikbaar, waaronder een gebruiksaanwijzing, om u te helpen bij het juiste gebruik van de appelvreter.

Bron Links

Populair

Wijngist Calculator

Je hebt 0 gram gist nodig voor de ingevoerde hoeveelheid wijn.

Startpakket wijnmaken 30 l
€ 99,99