FermZilla startpakket 27 liter Tri-Conical Gen3

FermZilla startpakket 27 liter Tri-Conical Gen3

Het FermZilla startpakket 27 liter Tri-Conical Gen3 is dé perfecte keuze voor thuisbrouwers die een grote mate van controle willen hebben over hun brouwsels. Dit compacte conische gistingsvat biedt alle benodigde functies en features om een succesvolle brouwsessie te garanderen. Met een transparante zijwand gemaakt van hoogwaardige pet, kunt u altijd zien wat er in het vat gebeurt tijdens het fermentatieproces. Dit geeft u de mogelijkheid om de voortgang van uw brouwsel nauwlettend in de gaten te houden en eventuele aanpassingen te maken indien nodig.

Wat dit startpakket echt uniek maakt, is de mogelijkheid om de vergisting onder druk te laten plaatsvinden. Dit zorgt voor een snellere en efficiëntere vergisting, waardoor u sneller kunt genieten van uw zelfgebrouwen bier. Bovendien heeft het vat een handige gistopvangbal, waardoor u uw kostbare gist kunt hergebruiken voor toekomstige brouwsels.


Bestellen bij Brouwland

Het FermZilla startpakket heeft een ruime opening van 12 cm, waardoor het gemakkelijk is om ingrediënten toe te voegen en het vat schoon te maken. Het is ook drukbestendig tot 2,4 bar, waardoor u met gemoedsrust kunt experimenteren met verschillende gistingsmethoden.

Daarnaast wordt het startpakket geleverd met verschillende accessoires, waaronder een 3 inch TC kraan met vleugelmoer, een 3-delig waterslot en een thermometer-sticker. Deze accessoires zorgen voor extra gemak en gebruiksgemak tijdens het brouwproces.

Het is echter belangrijk om te vermelden dat het niet is aanbevolen om vloeistoffen van meer dan 50 °C in het vat te doen, om mogelijke schade aan het materiaal te voorkomen. Het is essentieel om de instructies voor gebruik zorgvuldig te volgen om de levensduur van het vat te verlengen en optimale brouwresultaten te behalen.

Belangrijkste punten:

  • Het FermZilla startpakket 27 liter Tri-Conical Gen3 biedt thuisbrouwers een grote mate van controle over hun brouwsels.
  • De transparante zijwand maakt het mogelijk om de voortgang van het fermentatieproces te volgen.
  • Vergisting onder druk zorgt voor een snellere en efficiëntere vergisting.
  • De gistopvangbal maakt het mogelijk om kostbare gist te hergebruiken.
  • Het startpakket wordt geleverd met verschillende accessoires voor extra gemak.

Specificaties en functies van het FermZilla startpakket

Het FermZilla startpakket 27 liter Tri-Conical Gen3 is voorzien van verschillende specificaties en functies die het thuisbrouwen nog gemakkelijker en efficiënter maken. Dit compacte conische gistingsvat biedt thuisbrouwers een grote mate van controle over het fermentatieproces. De transparante zijwand van het vat, gemaakt van hoogwaardig pet, stelt de brouwer in staat om altijd te zien wat er in het vat gebeurt.

Bestellen bij Brouwland

Een van de opvallende functies van het FermZilla startpakket is de mogelijkheid tot drukfermentatie. Dit betekent dat de vergisting onder druk kan plaatsvinden, wat verschillende voordelen met zich meebrengt. Drukfermentatie kan de vergistingstijd verkorten, de kwaliteit van het bier verbeteren en de productie van esters verminderen. Daarnaast heeft het vat een handige gistopvangbal, waarmee de brouwer eenvoudig de gist kan oogsten voor hergebruik.

Het vat heeft een ruime opening van 12 cm, waardoor het gemakkelijk is om ingrediënten toe te voegen en schoon te maken. Bovendien is het drukbestendig tot 2,4 bar, waardoor het geschikt is voor zowel lage als hoge drukfermentatie. Het FermZilla startpakket wordt geleverd met verschillende accessoires, waaronder een 3 inch TC vlinderklepkraan, een 3-delig waterslot en een thermometersticker.

Het is belangrijk om te benadrukken dat vloeistoffen van meer dan 50 °C niet in het vat mogen worden gedaan om schade te voorkomen. Met het FermZilla startpakket 27 liter Tri-Conical Gen3 kunnen thuisbrouwers hun brouwproces naar een hoger niveau tillen en genieten van de voordelen van geavanceerde fermentatietechnologie.

Specificaties Functies
27 liter capaciteit Drukfermentatie mogelijk
Transparante pet zijwand Gistopvangbal
12 cm opening Accessoires inbegrepen
Drukbestendig tot 2,4 bar

Bestel vandaag nog uw FermZilla startpakket

Zet vandaag de eerste stap in uw brouwavontuur en bestel het FermZilla startpakket. Met dit complete pakket bent u klaar om thuis te gaan brouwen. Het FermZilla startpakket 27 liter Tri-Conical Gen3 is een compact conisch gistingsvat dat thuisbrouwers een grote mate van controle geeft. Het vat heeft een transparante zijwand gemaakt van hoogwaardige pet, waardoor de brouwer altijd kan zien wat er in het vat gebeurt.

Wat dit startpakket onderscheidt, is de mogelijkheid om de vergisting onder druk te laten plaatsvinden. Hierdoor kunt u de smaak en kwaliteit van uw bier verder verbeteren. Bovendien heeft het vat een handige gistopvangbal, waarmee u gemakkelijk de gist kunt oogsten voor hergebruik of om te delen met andere brouwers.

Het FermZilla startpakket wordt geleverd met verschillende accessoires die uw brouwproces nog gemakkelijker maken. Denk aan een 3 inch TC vlinderklepkraan, een 3-delig waterslot en een thermometersticker. Met een ruime opening van 12 cm is het vat eenvoudig te reinigen en te vullen. Ook kunt u met het FermZilla startpakket drukbestendig tot 2,4 bar brouwen, wat leidt tot meer consistente en smaakvolle resultaten.

Belangrijke opmerking

Het is belangrijk om te weten dat het FermZilla startpakket geschikt is voor vloeistoffen tot maximaal 50 °C. Plaats dus geen vloeistoffen met een hogere temperatuur in het vat om schade te voorkomen.

Begin vandaag nog met uw brouw avontuur en bestel het FermZilla startpakket. Ontdek de voordelen van gecontroleerde vergisting en geniet van de heerlijke resultaten van uw eigen gebrouwen bier. Proost!

Pakketinhoud: Specificaties:
1x FermZilla 27 liter Tri-Conical Gen3 gistingsvat Transparante zijwand van hoogwaardig pet
1x 3 inch TC vlinderklepkraan Opening van 12 cm
1x 3-delig waterslot Drukbestendig tot 2,4 bar
1x Thermometersticker Handige gistopvangbal

Let op: dit startpakket bevat geen andere brouwbenodigdheden, zoals ingrediënten en reinigingsmiddelen. Zorg ervoor dat u alles heeft wat u nodig heeft om direct aan de slag te kunnen gaan met uw brouwavontuur.

Conclusie

Het FermZilla startpakket 27 liter Tri-Conical Gen3 biedt thuisbrouwers de ideale combinatie van controle, gebruiksgemak en kwaliteit. Met dit compacte conische gistingsvat heb je volledige zichtbaarheid dankzij de transparante zijwand van hoogwaardige pet. Je kunt de vergisting zelfs onder druk laten plaatsvinden, wat zorgt voor betere smaak en snellere fermentatie.

Daarnaast biedt het vat een handige gistopvangbal, waardoor je eenvoudig en efficiënt gist kunt oogsten voor hergebruik. De ruime opening van 12 cm maakt het vullen en reinigen van het vat een fluitje van een cent. En met een drukbestendigheid tot 2,4 bar hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid.

Het FermZilla startpakket wordt geleverd met een scala aan accessoires om je brouwervaring compleet te maken. De 3 inch TC vlinderklepkraan zorgt voor een eenvoudige en precieze bediening, terwijl het 3-delig waterslot en de thermometersticker je helpen bij het monitoren van de fermentatieomstandigheden.

Met het FermZilla startpakket 27 liter Tri-Conical Gen3 kun je met vertrouwen en gemak thuis brouwen. Bestel vandaag nog en ontdek de vele voordelen van dit hoogwaardige fermentatiesysteem. Let op: plaats geen vloeistoffen van meer dan 50 °C in het vat om schade te voorkomen.

Bestellen bij Brouwland

Veelgestelde vragen

Kan ik het vat gebruiken voor drukvergisting?

Ja, het FermZilla startpakket 27 liter Tri-Conical Gen3 is speciaal ontworpen om vergisting onder druk mogelijk te maken. Het vat is drukbestendig tot 2,4 bar en heeft een handige gistopvangbal.

Kan ik de vergisting in het vat monitoren?

Absoluut! Het vat heeft een transparante zijwand gemaakt van hoogwaardige pet, waardoor je altijd kunt zien wat er in het vat gebeurt. Dit geeft je volledige controle over het vergistingsproces.

Welke accessoires worden er meegeleverd?

Het FermZilla startpakket wordt geleverd met verschillende accessoires, waaronder een 3 inch TC vlinderklepkraan, een 3-delig waterslot en een thermometersticker. Hiermee heb je alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen.

Kan ik warme vloeistoffen in het vat doen?

Nee, het is belangrijk om geen vloeistoffen van meer dan 50 °C in het vat te doen. Dit kan schade aan het vat veroorzaken. Zorg ervoor dat de vloeistof voldoende is afgekoeld voordat je het in het vat giet.

Is het vat geschikt voor thuisbrouwers?

Ja, het FermZilla startpakket 27 liter Tri-Conical Gen3 is speciaal ontworpen voor thuisbrouwers. Het biedt een grote mate van controle over het vergistingsproces en is een handige oplossing voor iedereen die graag zelf bier brouwt.

Bron Links

Populair

Appelvreter SPEIDEL 1000 kg

Appelvreter SPEIDEL 1000 kg/uur

317 views8 min. leestijd
Homemade Appelwijn

Zelf Appelwijn Maken

254 views14 min. leestijd

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wijngist Calculator

Je hebt 0 gram gist nodig voor de ingevoerde hoeveelheid wijn.

Gerelateerd

Startpakket wijnmaken 30 l
€ 99,99